Наталка Могилевська показала, чим займається коли не співає та не показує свої моновистави.

Відома українська співачка Наталка Могилевська показала, як годує біженців з найбільш постраждалих регіонів України. НА своїй сторінці в Instagram співачка розмістила декілька фото з черпаком.. Також поруч з Наталкою позує симпатичний мужчина.

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

Вчора мала можливість познайомитися та допомогти переселенцям з Харківської, Запорізької та Донецької областей. Дуже багато людей, які залишилися без домівок, без роботи, без коштів на існування. Вони просто не мають що їсти! написала співачка

Також співачка звернулася до бізнесменів, які могли б допомогти з харчами для ВПО. Вона зазначила, що гроші потрібні не надто великі, просто щоб нагодувати людей, які втратила в цій війні все.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Мова йде про існування, можливість вижити! Тому, будь ласка, вони дуже потребують вашої допомоги!

У коментарях відгукнулись на пропозцію НАталки по-різному:

"Тільки подивитися, що коїться на залізничному вокзалі, скільки безпритульних, голодних, холодних людей просто душа розривається, до війни такого не було", "Судячи з терміну бейджика війна рік так точно буде", "Дякуємо за Ваше добре серце! Ви неймовірна людина", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Павло Зібров відверто розповів про стосунки зі зрадницею Таїсією Повалій: "28 років"

Як повідомляв "Знай.ua" Наталя Могилевська не вилазить з ліжка і будує плани на майбутнє, українці підтримали: "Хочу завагітніти".

Також "Знай.ua" інформував, що Наталія Могилевська обліпила обличчя мандариновою шкіркою після бурхливої ​​ночі: "Займуся собою"