Популярний український виконавець Артем Пивоваров порадував шанувальників своєю незвичайною зимовою розвагою. Кумедний ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров може похвалитися багатотисячною армією шанувальників, які постійно прагнуть дізнаватися щось нове про улюбленого артиста, а він у свою чергу регулярно радує їх новими фото та відео з особистого життя та творчості.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

На цей раз Артем Пивоваров вирішив повеселити українців, показавши їм свою улюблену зимову забаву. На відео співак гуляє на вулиці та стрибає у кучугури білого снігу. Видно, що розвага до душі артистові, адже він виглядає дуже щасливим.

"Сніг! Ви як, стихійні?" - підписав ролик артист.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Шанувальників захоплення співака повеселило.

"Ахахах, боки не болять?", "Чудовий", "Дивишся на відео і розумієш, скільки б нам років не було, а ми все одно в душі трохи діти і завжди ними будемо :-) Дякую за маленький позитив", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров на очах у натовпу заліз на велику висоту, ризикуючи своїм життям: "Можна й зірватися..."

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров розповів, як мало не потрапив зі сцени до лікарні: "Помутніння розуму".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Арсен Мірзоян кулею вилетів на мороз і навіть не встиг одягнутися, Тоні Матвієнко не видно: "Режим відновлено".