Популярна українська модель, співачка, блогер та волонтер Даша Астаф'єва, яка нещодавно засвітилася на одній із кухонь із довгою шваброю та мокрою ганчіркою, продовжує радувати своїх численних фанатів.

На цей раз Даша Астаф'єва поділилася думкою про українських блогерів, які досі слухають російські пісні. За словами артистки, таким людям вона хоче зарядити просто з екрану.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Астаф'євій у мережі Instagram.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Від цих блогерів, які їдуть у тачках і слухають російську мову, фу блін. Ну хочеться просто вмазати з екрану. І Лепса співають українською в студії, де я пишу свої книги. Це розй*б - "Самий кращий день... ". Мені хочеться ось так, знаєш, підкласти міни під двері, коли ці люди виходитимуть...", - розповіла на одному з підкастів Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Даша Астаф'єва вразила оригінальним патріотичним вбранням. На зірці синій світшот, а згори комбінезон жовтого кольору, що символізує український прапор. Вона зазначила, що темрява завжди програє, натякаючи, що росія котиться у прірву, що й так очевидно.

Нагадаємо, "Крутіше, ніж ми думали...": пітненька Даша Астаф'єва попрацювала з довгим інструментом, внизу все тече.

Раніше повідомлялося, Слава Дьомін згадав, як зробив із Дашею Астаф'євою те, про що мріє кожен чоловік: "Це сталося".

Також, Даша Астаф'єва похвалилася незвичайним патріотичним чином, в українців перехопило дух: "Вдвічі миліше".