Популярна українська артистка, шоувумен і блогерша Монро запам'яталася багатьом завдяки епатажним образам та заявам, що викликають. Ще важливо відзначити, що Монро – часта гостя багатьох телевізійних шоу. Зріла красуня навіть сиділа у кріслі журі на "Лізі сміху".

Цього разу Монро порушила тему віку, річ у тому, що незабаром їй буде 45 років і зірка зібрала багато життєвих питань, на які необхідно знайти відповіді.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Монро в мережі Instagram.

Пост Монро, скріншот: Instagram
Пост Монро, скріншот: Instagram

"Тиждень напередодні дня народження завжди такий нервовий, ніби я сама народжую. Хоча мені складно уявити, що відчуває жінка перед пологами. Але навряд чи вона спокійна, як монах Тибету в медитації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Ще й майже кругла дата, коли ягідка (закреслено та забуто), коли огірочки знову стоять. Але такі ...зимові, тепличні, я сьогодні три штучки купила, вони швидко псуються. Слухала одне дослідження в європейському будинку для людей похилого віку: про що вони найбільше шкодують на заході свого життя. Відповідь одноголосно - тільки про те, що жили не так, як хотіли, а на догоду суспільству, сім'ї, рідним, усім, але не собі.

І ось, третій день, я постійно питаю себе, а як я жила усі ці майже 45 років? Наче й досягла багато чого, і соціальний капітал за плечима, маю матеріальну базу, але! Чи жила я так, щоб у 95, підносячи келих просеко до ще робочого, і такого ж дорогого рота сказати: "Я жила, як хотіла і мріяла". Відповідь поки що не знайшла", - поділилася Монро.

Також шанувальники вирішили підтримати артистку своїми теплими словами. Ось що пишуть люди:

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Навіщо тобі бабська...": Артем Пивоваров опинився під прицілом маминих модників, взялися за вуха.

Раніше повідомлялося, "Давно зі мною": колишня Артема Мілевського Валерія Крук здивувала всіх, навіть футболістам сподобається.

Також, Монро активно шукає чоловіка, українцям варто приготуватися: "Для кого я качаю?".