Відомий гуморист, член команди "VIP Тернопіль" та зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький розповів, як під час поїздки до Канади збентежив місцевих своїм знаменитим чином Володьки. Цим він поділився в одному зі стендап виступів, уривок якого опублікував у instagram.

Тарас Стадницький розповів, що перед новим роком разом із командою "VIP Тернопіль" вони їздили у благодійний тур Канадою. Гумором їм удалося зібрати близько 100 тисяч доларів для українських захисників.

Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube
Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube

Тарас Стадницький пожартував, що Сергій Притула міг би зібрати таку суму набагато швидше, але й без авантюризму, який переслідував гумориста в Канаді. Він зазначив, що в образі Володьки місцеві безхатченки прийняли його за свого.

"Він пробував одягнути старий смердючий костюм Володьки і два тижні в ньому їздити Канадою? Бл*ха, мене бомжі в Торонто за свого приймали. У Жовкві так само іноді бувало", - пожартував гуморист.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Українці подякували гумористу за виконану роботу та посміялися з його історії.

"Ви молодці, їздите з туром і все для ЗСУ це справді варте поваги! Ви офігенні", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Тарас Стадницький та Віктор Гевко з "VIP Тернопіль" повторили легендарних The Beatles: "Для ЗСУ".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".

Крім того, ми писали, "Те, що ми шукаємо": зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик заблукала в холодильнику, свята - вдалися.