Дівчата домагаються розташування Михайла Поплавського танцями. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський є надзвичайно екстравагантною особистістю в нашій країні. Зокрема, він має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Інстаграм, які намагаються коментувати кожну його посаду.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Одного разу Михайло Поплавський опублікував відео, в якому з'явився у червоному костюмі, чорних окулярах поруч із барабанною установкою.

"Що потрібно танцювати, щоб потрапити до мене в балет?", - повідомляє Михайло Поплавський. Потім він показує двох молодих дівчат у коротких сукнях, які танцюють відверто.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Фоловери активно почали коментувати це відео.

[quote author=""]"Відмінне відео"; "Ви класний"; "Всі дівчата як на підбір"; "Суперовий настрій"; "Бажаю всім гарного настрою", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський згадав, як працював у шахті до того, як стати відомим: "Закінчив ПТУ у Горлівці".

Раніше ми повідомляли, що Михайло Поплавський вирядився в блакитний піджак і дав поради юним красуням : "Інші намагаються виявити до вас симпатію".

Також стало відомо, що Михайло Поплавський втиснувся між студенток і розплився в посмішці від насолоди : "Неможливо відірвати"