Відома українська бізнесвумен, а також дівчина артистка Володимира Дантеса вирішила поділитися деякими сімейними кадрами. Вона показала, як діти спілкуються з її новим коханим.

Пост опубліковано в особистому Telegram-каналі Даші Кацуріної, де час від часу вона розповідає про своє життя на сьогоднішній день.

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram
Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

На цей раз там можна було побачити запис екрану особистого листування з Володимиром Дантесом. Виявляється, діти дуже потоваришували з чоловіком після розлучення батьків, і вони мило розмовляють в інтернеті, бо не завжди є можливість побачитися.

Нині діти разом із Дашею живуть у Польщі, бо в Україні все ще небезпечно, а сам Вова перебуває вдома, час від часу виїжджаючи за кордон на гастролі. Саме в такі моменти вони й бачаться усі разом.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"Вова мене вб'є, але розмови кружечками ці двох - це ахахахахахахахааха" - сказано у повідомленні під постом.

Про що саме вони говорять – невідомо, проте видно, що їм комфортно.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають, оскільки їхня пара останній рік одна з найбільш обговорюваних. Вони, а також їхні колишні, які тепер також будують романтичні стосунки.

"Рада, що ви зустріли Вову😌 Він дуже душевний чоловік і щирий♥️";

"А чому це володяяяяя з маленької літери? Що це не особлива людина для тебе? Боже мій такі милашки 😻 А що у володі з обличчям? Чому як помідор 🍅?😂";

"Тато є, тепер є і Дедді";

"Так мило".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Варто одразу зазначити, що Володимир Дантес не збирається замінювати дітям батька, як він говорив раніше в інтерв'ю. Він просто хоче з ними мати добрі стосунки як молодий чоловік їхньої матері.

Нагадаємо, що Вова Дантес захотів дитину від Даші Кацуріної

Раніше повідомлялося, що Дантес був у відносинах із однією відомою телеведучою, замішана і СБУ

Також Володимир Дантес до Даші Кацуріної рився в брудних дірах .