Нова дівчина відомого співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна захопила атмосферним фото у купальнику та поділилася тим, що на душі. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Кацуріна поділилася атмосферним фото, на якому лежить на березі моря в купальнику та з книгою на грудях. Таким кадром вона супроводжувала своє звернення до тих, хто не проти покритикувати її в соцмережі.

Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube
Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube

"тут буде моє нерозчісане волосся, тому що я обожнюю своє волосся і так, я вважаю, його привабливим саме в цьому вигляді. тут будуть ретузи і я в них, тому що це весело. тут буде все з маленької літери, тому що зараз мені подобається не виділяти нічого в тексті (так , я прочитала о bell hooks)", - написала Кацуріна.

Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube
Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Даша Кацуріна не забула у своїх "одкровеннях" згадати і Дантеса, зазначивши, що не має наміру на публіку демонструвати свої почуття.

"тут не буде кожне друге фото з вовою, щоб показати вам як ми кохаємо один одного. ми це один одному показуємо. тут буде моя українська з помилками, але ненадовго, я почала навчання. тут я буду інколи намагатися виглядати краще ніж я є", – поділилася дівчина співака.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва порівняла "коханця" з кавою, але щось пішло не так: "До Кацуріна охололо?"

Також наш портал інформував, що Даша Кацуріна заборонила дітям слухати пісні Дорофєєвої: "Кохання з Дантесом немає".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес захотів, щоб українці завжди пам'ятали, скільки їх уже немає вдома: "Сумно та тихо".