Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін розповів про близькість із мамою учасника шоу "Холостяк" Алекса Топольського. Спільним фото та подробицями він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Дьомін розповів, що знає маму Алекса Топольського, тітку Наташу, вже далеко не перший рік, бо вона дружила з його мамою. Згодом їхня дружба припинилася, але Слава Дьомін продовжив спілкуватися з мамою нинішнього "Холостяка". Ведучий зізнався, що для нього вона стала однією з найближчих і надавала велику підтримку, коли він її потребував.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Холостяк Алекс та його мама Наташа. А для мене просто тітка Наташа. Наші мами знайомі вже понад 35 років. Потім вони перестали спілкуватися через розбіжності у наших із мамою стосунків. Але для мене тітка Наташа стала однією з найрідніших, яка багато що підтримувала мене у найважчі моменти в житті Слава Дьомін

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На додачу ведучий поділився ефектними фото, на яких позує в компанії тітки Наташі та її сина – Алекса Топольського.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін згадав, як зробив із Дашею Астаф'євою те, про що мріє кожен чоловік: "Це сталося".

Також наш портал інформував, Андрій Хливнюк з "Бумбокс" похвалився несподіваними результатами колаборації з легендарними Pink Floyd: "Збожеволіти можна".

Крім того, ми писали, Алекс Топольський зробив свій вибір: Лозовицька та Мудра пройшли випробування мамою і навіть ночами на Мадейрі з холостяком.