Відомий танцюрист, суддя шоу "Танці із зірками" та учасник першого сезону романтичного шоу "Холостяк" Максим Чмерковський вдруге стане батьком. Про це повідомила його дружина Пета Маргатройд на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Дружина Макса Чмерковського поділилася серією фото, на яких демонструє животик, що помітно округлився. Вона зазначила, що у них довго не виходило завагітніти, але у результаті все увінчалося успіхом.

Макс Чмерковський, фото Знай.ua
Макс Чмерковський, фото Знай.ua

"Після 2 років постійної боротьби та душевних страждань, 3 викиднів та невдалого перенесення ембріонів… у нас здорова булочка у духовці:)) Це був шок для всіх нас, і ми дізналися прямо перед тим, як я збиралася на другий тур ЕКЗ", - розповіла Пета Маргатройд.

Пета Маргатройд. Фото: instagram.com/petamurgatroyd
Пета Маргатройд. Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Улюблена перша "Холостяка" подякувала всім, хто надавав якусь підтримку весь цей складний період.

"Таке відчуття, що я ділюся цією новиною зі своєю великою родиною. Дякую, що поділилися своїми історіями та порадами, які допомогли мені пройти мій цикл ЕКЗ, і дякую за безліч надихаючих коментарів та особистих повідомлень", - додала дружина Чмерковського.

Раніше портал Знай повідомляв, перший "Холостяк" Макс Чмерковський розповів, чому разом із Петою Саша б не впоралася: "Тільки з нею хочеться бути".

Також наш портал інформував, "Холостяк" Алекс Топольський залишився один у небезпечному районі, дівчата не допоможуть: "Я кайфував..."

Крім того, ми писали, Алекс Топольський направив дівчат на істинний шлях, "Холостяк" заграє: "Я обираю людей, сценарій, місце".