Павло Зібров прозвітував про участь у благодійному концерті. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Якось український співак опублікував серію фотографій із благодійного концерту для дітей з обмеженими можливостями. Павло Зібров виступив разом із молодими виконавцями. У підписі до знімку він зазначив, що на них чекає успіх у шоу-бізнесі.

"Вчора пройшов благодійний концерт «Дует з зіркою», в якому я з великим задоволенням і відповідальністю брав участь! драйвовий @kri.ella «Мертві бджоли не гудуть»! Дякую, вам дівчатка, за такі дуети, ви дуже талановиті, на вас чекає велика сцена і великий успіх!», - повідомив він.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

У коментарях вишикувалася ціла черга з охочих подякувати співаку:

"Я сама маю інвалідність і можу уявити Вашу роботу і турботу як ковток повітря і ще бажання жити", "Дякую, шановний Павле, за Вашу участь у цій програмі.! Для дітей ці враження - на все життя!", "Дякую за відмінну" атмосферу"...

Нагадаємо, що Павло Зібров відверто розповів про стосунки із зрадницею Таїсією Повалій: "28 років".

Раніше ми повідомляли, що Павло Зібров перейшов на Ганну Трінчер і викликав злість у своєї дочки.