Екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" вразила українців природною красою в ефектному вбранні. Відповідними кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Еліна Мбані має яскраву зовнішність, яку не соромиться демонструвати публіці. Вона регулярно знімається в досить відвертих фотосесіях і вибирає для сцени ефектне вбрання, що підкреслює її переваги. Акторка частенько радує шанувальників кадрами зі свого життя і цього разу не стала винятком.

Еліна Мбані. Фото: скриншот  Instagram
Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram

Так, Еліна Мбані поділилася серією нових фото, на яких позує у стильній пухнастій кофтині зеленого кольору. Також образ доповнює в міру яскравий макіяж та цікаві сережки у вухах.

"Вирішила, що ці селфі мають бути тут", - підписала публікацію зірка.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальникам припав до душі образ знаменитості і вони закидали її компліментами та теплими реакціями у коментарях.

"Палка шоколадка", "Красива", - написали деякі з фанатів під публікацією зірки.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, доньку зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Марія показала, скільки касових фільмів зняли українці: не обійшлося без "Щедрика".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила ідеальними формами у білому платті: "Вбивча краса".