"Холостяк" Алекс Топольський у фіналі 12 сезону романтичного шоу вибирав між Сашком Мудрою та Катею Лозовицькою. У результаті він віддав перевагу другій дівчині і пізніше пояснив глядачам свій вибір. Про це повідомляє "24 канал".

Алекс Топольський розповів, що в нього були дівчата, які схожі на Сашу Мудру. Натомість Катя Лозовицька для нього новий досвід. За його словами, дівчина більше підходить для створення сім'ї і схильна до справжніх почуттів.

Алекс Топольський, скріншот: Instagram
Алекс Топольський, скріншот: Instagram

У мене були такі стосунки, де дівчина була суцільною пригодою, де дух авантюризму був майже щодня. Де справді палала пристрасть. Але в мене не було стосунків, де почуття створюються та розвиваються на основі сімейних цінностей. Де я знаю, що вдома на мене чекають, підтримують, де є довіра, любов, справжні почуття. І мені здалося, що Катя до такого більше схильна та готова Алекс Топольський

Алекс Топольський із мамою, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський із мамою, фото: пресслужба СТБ

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Водночас вплив на вибір Алекса Топольського справила його мати Наталія Володимирівна, яка віддала перевагу Каті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Саша Мудра голосно грюкнула дверима на "Холостяку" і розповіла правду про вибір Топольського: "У світі багато чоловіків".

Також наш портал інформував, Саша Мудра відмовиться знайомити, а батьки однієї з учасниць "Холостяк"-12 змусять Топольського сумніватися: "Маски падають".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юля "Медуза" зіллє на шоу "Холостяк" правду про інтим Марини та Алекса, Саші Мудрою не позаздриш: "Думала, зійде з рук?"