14 січня у Новому Орлеані відбувся фінал конкурсу "Міс Всесвіт 2022". За оприлюдненими результатами, переможницею стала американка Р'Боні Габріель. Але сам конкурс затьмарився участю росіянки Анни Ліннікової.

Її присутність і факт того, що дівчина дійшла до півфіналу 71 конкурсу краси "Міс Всесвіт" викликав бурхливу реакцію у багатьох. На щастя, Ліннікова не отримала своєї корони, але українка Вікторія Апанасенко, на жаль, вибула з нею на одному етапі.

Вікторія Апанасенко, скриншот: Instagram
Вікторія Апанасенко, скриншот: Instagram

Росіянка у відповідь на агресію користувачів соцмережі заявляла, що нібито конкурс не стосується політики, але це викликало ще більший потік бруду.

Більше того, вона вирішила втілити мрію кожного земляка - побувала в США та ще й купила новенький iPhone 14. На її батьківщині, як відомо, цей товар під забороною. Такою новиною вона похвалилася у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Ну що, друзі, я зробила все можливе для топ 16. Зате багато чого зрозуміла про конкурс і відвідала Америку", - додала дівчина.

Анна Ліннікова в Instagram, скріншот батальйон "Монако"
Анна Ліннікова в Instagram, скріншот батальйон "Монако"

Варто зазначити, що в день 14 січня, коли росія вчинила черговий жорстокий злочин і обстріляла мирні міста, Анна Ліннікова розгулювала подіумом на конкурсі краси в криваво-червоній сукні.

Відео зі зруйнованим будинком у Дніпрі, в результаті якого загинули мирні жителі, і з нею в такому вбранні, розвирусилося в мережі.

Раніше ми писали про те, що одна з улюблениць на шоу "Холостяк" Аня Неплях не змогла приховати цього від українців: "Кіра бухає вже"

Як повідомляв Знай.ua, дружина колишнього нардепа Костянтиновського модель Юліана Дементьєва в коротких шортиках показала свої ендорфіни.