Світ потрясла новина про те, що Каньє Вест одружився з однією зі своїх співробітниць, Б'янці Цензорі. Але ми знаємо декого, хто не здивується – Кім Кардаш'ян.

Інсайдери кажуть, що колишня місіс Вест тривалий час зневажала Цензорі без жодної очевидної причини. Можливо, що вона підозрювала якусь романтичну напруженість між Цензорі і репером, що став безумцем.

"Кім ненавидить її" , - сказав інсайдер.

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест, кадр з кліпу
Кім Кардаш'ян та Каньє Вест, кадр з кліпу

Джерела повідомляють, що в штаб-квартирі Yeezy було добре відомо, що дружина боса не любила її і підозрювали, що його архітектурний дизайнер хоче зробити більше, ніж займатися його ерекцією.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, додає інсайдер: "Вона гарна. А Кім ненавидить гарних дівчат".

Цензорі, яка має ступінь магістра архітектури, працювала в компанії, де Вест курує різні модні та дизайнерські проекти, протягом кількох років.

Вона затятий шанувальник архітектури та провела капітальний ремонт низки будівель. TMZ повідомив 13 січня, що вони нещодавно пов'язали себе шлюбом на приватній весільній церемонії, хоча відомо, що вони не отримали свідоцтва про шлюб, щоб зробити союз законним. Пізніше їх помітили в обручках.

Пара була вперше помічена на побаченні в готелі Waldorf Astoria у Беверлі-Хіллз у понеділок, 9 січня.

Каньє Вест та Б'янка Ценсорі, фото: TMZ
Каньє Вест та Б'янка Ценсорі, фото: TMZ

У грудні Вест випустив трек під назвою "Censori Overload".

У ньому був рядок: "І в Біблії сказано: "Я не можу більше займатися сексом до весілля".

Нагадаємо, що Каньє Вест перед виборами в США оголосив себе нацистом і підтримав путіна з Гітлером.

Раніше ми повідомляли, що Джастін Бібер викинув Каньє Веста зі свого життя за образу Хейлі: "Поки я не розлютився...".