Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш поділилася неймовірною новиною – вона стане ведучою музичної премії Music Moves Europe Awards, а компанію артистці на сцені складе популярний нідерландський ведучий Фернандо Халман.

Аліна Паш. Фото: скрін youtube
Аліна Паш. Фото: скрін youtube

В минулому році співачка здобула міжнародну премію Music Moves Europe Awards 2022, і її творчість оцінили сповна.

Проте таку радісну новину затьмарила трагедія у Дніпрі, де 14 січня до житлового будинку потрапила ворожа ракета. Через добу стало відомо про 40 загиблих, але рятувальники все ще ведуть роботи та шукають тих, хто вижив.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я б так хотіла поділитись цією новиною голосно й радісно, але це неможливо в умовах останніх подій в Дніпрі, загалом війни в Україні та звірств, які творить росія. Та наша задача — не зупинятись і продовжувати боротьбу. Йти вперед і робити все, щоб Україна звучала ще гучніше", - додала Аліна Паш.

Також вона не втрачає надії на те, що у 2023 році вся Україна святкуватиме перемогу над росією.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш скинула з себе тягар за помилки минулого та публічний обман: "Їх уже не стерти"

Як повідомляв Знай.ua, Аліну Паш розпирає від гордості через те, що вона зазвучить у грі любителів автоперегонів: "Особливі емоції"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш заспівала про українців, у яких з початку війни прокинулися віра та єдність: "Велика родина"