Юрій Бардаш – один із найвідоміших музичних продюсерів з України. Свого часу він заснував такий гурт, як Quest Pistols, а також продюсував "Нерви", Мишу Крупіна.

Зараз він перетворився на зрадника, втікши в РФ від початку повномасштабної війни. В інтернеті вже багато різних інтерв'ю з цією людиною, але їх складно серйозно сприймати через те, що говорить сам Юрій.

Юрій (Георгій) Бардаш, фото: Instagram
Юрій (Георгій) Бардаш, фото: Instagram

— Повертатися зараз в Україну подібно до смерті.

— А що раніше не було?

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

— Де ви були всі ці вісім років?

— Торкнуло так...

— Слава нації! Наклеїли собі гітлерівські вуса. По тебе послали "Грузинський легіон".

Так звучить вирізка із нового інтерв'ю з Юрієм Бардашем. Там стало відомо про його спогади з дитинства, про те, що він вважає Київ новим Берліном, як він опинився у Москві.

Окремо хочеться зупинитися на кумедних думках Юрія Бардаша щодо нашого Президента Володимира Зеленського. Він заговорив російськими наративами.

"Зеленський торчить. Йому залишилося недовго", - йдеться у новій пісні.

Юрій Бардаш, скріншот з відео
Юрій Бардаш, скріншот з відео

— Із чого такі висновки? Якесь особисте спостереження чи маєш якісь факти про це?

— Є докази, є люди, які є присутніми на нарадах, і на вечірках. Не треба жодних доказів... я людина, яка багато пройшла і бачить багато. Його підтримують, щоби він не помер, дуже серйозні медики.

Нагадаємо, Wellboy втратив близьку людину, якій ніколи не знайде заміну: "Кращих жінок не зустрічав"

Як повідомляв "Знай.uа", фіналіст "Нацвідбору" Антон Wellboy розповів, як Бардаш назвав у неадекватному стані після 24 лютого: "Він був не в собі"

Знай.ua писав, Юрій Бардаш вирішив остаточно зрадити Україну: з новим ім'ям і російським паспортом