Власниця 15 розміру грудей Міла Кузнєцова взяла участь у гумористичній передачі "Дизель Студіо", де нагодувала Єгора Крутоголова та команду гумористів.

Нове шоу готує "Дизель Студіо", на сторінці в соціальній мережі Instagram артисти показали уривок з відео, яке було зняте за часів карантину. Шоу називається "Незвана вечеря", і під час шоу учасники наїдалися, як то кажуть "від пуза" щоб перемогти у шоу, але цього так і не трапилося.

Дизель студіо. Фото: Instagram
Дизель студіо. Фото: Instagram

У відео йдеться, що балерина, стриптизер та спортсмен, перебуваючи на карантині, взяли участь у кулінарному шоу, де потрібно побільше їсти.

Їдять за десятьох! Чим закінчиться незвана вечеря? - підписали відео

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дизель студіо. Фото: Instagram
Дизель студіо. Фото: Instagram

Під час "вечері" Міла нагодувала своїх гостей, та насамкінець принесла "основну страву кожному. "Балерині" - індичку, "стриптизеру" - 10 стейків, "спортсмену" - відро голубців.

Дизель студіо. Фото: Instagram
Дизель студіо. Фото: Instagram

У коментарях зацікавилися роликом, та залишили коментарі та смайлики під відео.

"Що за програма?", "Дуже смішно", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Єгора Крутоголова з Дизель Студіо ледь не довела до сказу Булітко: "Хто з нас секретарка?".

Як повідомляв "Знай.ua" Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" вилізла в мороз із голою попою, пара так і валить: "Не вистачає ще одного".

Також "Знай.ua" інформував, що Міла Кузнєцова віддала свій 15 розмір у чужі руки, Новий рік буде спекотним.