Популярний український стендап-комік, учасник відомого Інародного театру абсурду "Воробушек" та зірка "Ліги Сміху" Василь Байдак пішов на несподіваний крок, аби допомогти ЗСУ. Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вася Байдак з перших місяців війни активно займається волонтерством і робить багато для наближення перемоги над російськими окупантами. Він, як творча особистість, часом знаходить вельми незвичайні методи привернути увагу українців та зібрати необхідні для армії кошти.

Василь Байдак. Фото: скрін youtube
Василь Байдак. Фото: скрін youtube

Цього разу гуморист перевершив самого себе і заради доброї справи втратив найдорожче - своє волосся. Вася Байдак запустив конкурс, у якому шанувальники могли вирішити долю зачіски донатами. Зрештою переміг варіант, що він втрачає волосся.

"Дорога стрижка вийшла! 1 822 291 грн на ЗСУ. Важкий емоційний день, але самі ці кошти робитимуть, щоб наші військові прогнали кляту росію з наших земель", - розповів артист.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Українці оцінили вчинок гумористу.

"Велика подяка за те, що ти робиш для українців!", "Тотальна любов до будь-якої твоєї зачіски", "Дорога, але коштує кожної копійки. Найнешкідливіша стрижка яку я тільки бачив", "Це надпотужно", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Стадницький із "VIP Тернопіль" розповів, як його образ збентежив канадських безпритульних: "За свого приймали".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".

Крім того, ми писали, "Те, що ми шукаємо": зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песік заблукала в холодильнику, свята - вдалися.