Відомий український артист Артем Пивоваров поєднався з не менш знаменитим псом Патроном заради високої мети. Вони разом заспівали пісню та зворушили українців. Яскравий ролик музикант опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров за минулий рік встиг записати багато пісень у дуеті з українськими зірками. Зокрема, він заспівав із Надею Дорофєєвою, Олею Поляковою, Настею Каменськими та іншими. Цього разу співак вирішив зробити справжню несподіванку та заспівав із псом Патроном.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Музикант поділився, що мета дуету з чотирилапим героєм не хайп, а висока мета - допомога тваринам, які постраждали від війни і залишилися без дому. Таким яскравим перфомансом два народні улюбленці вирішили привернути увагу до цієї серйозної проблеми.

"У складні часи кожен потребує підтримки, а особливо – ті, хто не може подбати про себе сам. Під час війни багато тварин залишилися без дому та господаря, і турбота про них - наше спільне завдання. Адже в єдності наша сила! Заради доброго справи ми з псом Патроном зробили фіт", - поділився музикант.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Шанувальники не змогли стримати емоцій.

"Круче, ніж це - ви сьогодні не побачите", "Круто придумав! Звідки черпаєш ідеї? Ти наш герой!" написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров розсмішив українців улюбленою зимовою розвагою: "Боки не болять?"

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров розповів, як мало не потрапив зі сцени до лікарні: "Помутніння розуму".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Арсен Мірзоян кулею вилетів на мороз і навіть не встиг одягнутися, Тоні Матвієнко не видно: "Режим відновлено".