Дуже популярний український молодий блогер, 27-річний улюбленець Анастасії Приходько Олег Машуковський, якого багато хто пам'ятає завдяки епатажним образам перед телевізійними камерами на різноманітних розважальних шоу, продовжує спілкуватися з друзями та відданими шанувальниками у соціальних мережах на актуальні теми.

Цього разу Олег, який нещодавно побував у гостях у Раміни Есхакзай у програмі "Ходят слухи", вирішив показати, що йому пишуть у мережі за довоєнне минуле з "російськими" блогерами.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олегу Машуковському у мережі Instagram.

Олег Машуковський, фото: Instagram
Олег Машуковський, фото: Instagram

Один із передплатників Олега вирішив йому пригадати минулі "подвиги" та написав: "Ти тільки зараз таким патріотом став. А хто раніше під Інстасамку танцював?".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Сам же Олег вирішив опублікувати це питання підписника і одразу ж дати на нього відповідь. Проте - це було не єдине питання від його чи то хейтерів, чи то шанувальників. За самими формулюваннями складно зрозуміти, що відчувають люди.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Ось, що вирішив відповісти Олег Машуковський: "Нехай танцював, і ще під багатьох російських виконавців. Навіть спілкувався з багатьма звідти, вважав їх друзями. Але ніколи не робив реклами і не отримував грошей із тієї країни. А після 24 лютого остаточно зрозумів, що це за люди, що це за країна. Тепер транслюю саме такі цінності у себе в блозі. Кожен навчається на своїх же помилках".

Нагадаємо, "Повзала...": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька знайшла універсальний спосіб пережити святкове гуляння.

Раніше повідомлялося, "Мама запитала, що під подушкою робить огірок": Олег Машуковський під тиском видав таємницю.

Також, "Тільки перемога": улюбленець Приходько Олег Машуковський озвучив те, що тримають у собі мільйони українців.