Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька насолодилася зимовою казкою та порадувала шанувальників чуттєвої фотосесії. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Соломія Вітвіцька бореться на інформаційному фронті та активно займається волонтерською діяльністю, підтримуючи українців. Водночас вона знаходить час для спілкування з шанувальниками та "перезавантажень" від виснажливих робочих буднів.

Соломія Вітвицька. Фото: скрін youtube
Соломія Вітвицька. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Соломія Вітвіцька втішила українців серією атмосферних фото. Ведуча розповіла, що випадково помітила гарну локацію, що нагадує зимову казку, і так народилися ці кадри.

"Потрапили до зимової казки і буквально за кілька хвилин зробили атмосферні фото", - підписала кадри зіркова телеведуча.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Реакція шанувальників не змусила довго чекати.

"Ви прекрасні в будь-якому випадку", "Мені всі подобаються, талановитий фотограф і красуня модель", "Найкраща", "Дуже атмосферні фото. Такі природні та легкі", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька насолодилася уїк-ендом у горах, але українці повернули на землю: "Хтось під обстрілами".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова розповіла, як жила в страху за життя рідних в окупації, будучи вагітною: "Біль одна на всіх".

Крім того, ми писали, Наталя Могилевська повернулася до шкідливих "звичок" завдяки табору з 30-ти людей у ​​своєму будинку: "Терміново все до мене".