Нещодавно відбувся конкурс "Міс Всесвіт", на якому Україну представляла красуня Вікторія Апанасенко.

Перше місце посіла представниця США Р'Боні Габріел. Однак ми поговоримо про оргкомітет події, яка, за словами нашої дівчини, не дала їй фінального слова, щоб вона не сказала раптом нічого зайвого... нагадавши світові про війну. Про це йдеться в інтерв'ю КП в Україні".

"Фраза про те, що росія напала на Україну, на сцені конкурсу не прозвучала жодного разу. У мене було півторагодинне інтерв'ю, але взяли лише маленький шматок про волонтерство. Крім того, мені вручили одну з чотирьох спеціальних нагород. – Spirit of Carnival Award. Інших дівчат запросили на сцену для вручення нагороди під час фіналу, а мене – ні», - заявила Вікторія.

Вона також додала, що до росіянки, яку взагалі слід не допустити до конкурсу через повномасштабну війну, всі ставилися добре з однієї причини - "це не вона запускає ракети".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Вікторія Апанасенко також додала, що із нею записали відео спеціально за день до фіналу. Хоча вона думала, що вона буде тестовою, без мікрофона, не давши навіть 20 секунд. У результаті дівчина побачила те, що було записано – у трансляції.

Нагадаємо, Камалія запропонувала влаштувати жорсткий бойкот одній росіянці: "Закидали яйцями"

Як повідомляв "Знай.uа", росіянка Ліннікова, яка з ганьбою пролетіла на "Міс Всесвіт", здійснила мрію кожного земляка: "Новий iPhone 14"

Знай.uа писав, любительку горілки з "Холостяка" Ганну Неплях бив син чиновника, Осадча не стрималася: "Я відпустила"