Популярна українська акторка, волонтер, майстер гумору, одна з головних зірок "Дизель шоу" та подружка Єгора Крутоголова Вікторія Булітко, яка кілька тижнів тому побувала у вже вільному Херсоні з командою артистів, продовжує радувати шанувальників яскравими кадрами з життя.

Цього разу Вікторія Булітко показала свій ритуал "догляду". Справа в тому, що артистка, схоже, дуже втомилася і без будь-яких процедур, на кшталт ванни або туалету, просто впала в тепле і м'яке ліжечко.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

"Спокі нокі...", — коротко написала Вікторія Булітко у своїй "нічній" історії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ось воно яке - життя справжньої зірки, у якої щодня безліч важливих справ на кшталт зйомок, репетиції, реклами, та ще й відео в соціальні мережі необхідно зняти. Звичайно, у такі дні, поїздка у поїзді, яка у Вікторії була, романтика у купе – це справжнє свято. Так там ще й чай із ліжком дають.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

Ще можна нагадати нашим читачам, що Вікторія Булітко поділилася дуже спекотними кадрами, ось так біля контрольованого вогню проводить вечори зірка без світла та опалення. На свіжих кадрах можна побачити, як артистка зігрівається вдома в той час, коли проходять планові або аварійні вимкнення електрики.

Нагадаємо, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова перетворилася на Ейс Вентуру, рятуючи сонних голубів: "Друзі...".

Раніше повідомлялося, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" вилізла в мороз із голою попою, пара так і валить: "Не вистачає ще одного".

Також, Єгора Крутоголова з Дизель Студіо мало не довела до сказу Булітко: "Хто з нас секретарка?".