Відома українська блогерка, а також зірка серіаліті "Київ вдень і вночі" Вікторія Маремуха повернулася з детоксу від соціальних мереж, і розповіла про великі зміни.

Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новим контентом, хоч за останні кілька тижнів не з'являлася онлайн.

Вже більше місяця дівчина разом із чоловіком та маленьким сином перебувають у Тайланді, куди вирушили перезимувати холодну пору року. В Україні все ще небезпечно, тож вони ухвалили таке для себе рішення, хоч незабаром і планують повернутися.

За цей час, що ми з вами не бачилися, я: Сумувала по дому, Морті і плакала від усіх новин ... і не забувала донатити. Раділа перевороту Лукусі на живіт) Почала ходити на спорт, але мене знову скрутило, перестала ходити на спорт) Медитую, за порадою реабілітолога, до речі) Займаюся англійською. Вікторія Маремуха

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Далі вона перерахувала всі свої заняття та нові навички за останній місяць, адже часу минуло достатньо.

Вікторія Маремуха з СМПУ
Вікторія Маремуха з СМПУ

До речі, через важкі новини з України вони вирішили продовжити своє перебування у Тайланді ще на місяць, а у березні вже сподіваються, що полетять додому.

До речі, пара збиралася до Сінгапуру на день народження Луї, але дівчині відмовили у візі з очевидних для неї причин, і тому тепер вони летять до Бангкока.

А ще ми всі перехворіли на грип, слава Богу, без наслідків і лихоманок. І спонтанно набила перше тату, і зробили парні з Луї) а всього лише збиралися на масаж… Дослідила острів усередині, знайшла водоспад, не вразило, але який уже є) Ходжу патлата і без мейка, як Мауглі (сьогодні виняток). Вікторія Маремуха

Вікторія Маремуха, фото: Instagram
Вікторія Маремуха, фото: Instagram

Нагадаємо, що Вікторія Маремуха повідала, як маленька людина змінила її життя з чоловіком назавжди

Раніше повідомлялося, що Вікторія Маремуха із "СМПУ" відкрито розповіла про перший раз після пологів

Також чоловік Вікі Маремухи з "Київ вдень і вночі" знайшов слабке місце росіян і вдарив по ньому