Тоня Матвієнко показала, як відпочиває з дочкою Арсена Мірзояна. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій інстаграм-блог, показуючи у фото та відеоформаті цікаві моменти її життя.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Сім'я Арсена Мірзояна вирушила до Єгипту торік коли не було війни і ми могли дозволити овалу різні фотографії. Якось Тоня Матвієнко опублікувала фотографію своєю спільною з українським співаком дочкою Ніною на тлі червоного моря.

"Просто посидіти, просто послухати… Море💙" , - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати цю посаду. Більшість побажала гарного відпочинку для сім'ї.

"Хорошого відпочинку та приємних вражень"; "Дві красуні"; "Краса👏"; "Очаровашки❤️🙌", "Красивенькие девочки" - повідомляють вони

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко сумує за Арсеном, поскаржилася, що за кордоном дочка не може здійснити свої мрії: "Швидше повернутися додому". Життя за межами країни зовсім не йде на користь дитині.

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян показав, що творив із Тонею Матвієнко в ялинці: "Без любові не йдуть до мрій". Арсен Мірзоян також привітав зі святом на офіційній сторінці у соціальній мережі.

Також стало відомо, що Тоня Матвієнко захотіла зігріти всіх, крім Арсена Мірзояна: "Так, зараз не весна".