Відома українська співачка Ірина Білик під час війни активно допомагає рідній країні та виступає на благодійних концертах, але також не забуває радувати віддану публіку в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч людей.

Ірина Білик уже довгий час посідає почесне місце на українській сцені та продовжує зачаровувати слухачів новинками. Артистка випустила ліричну пісню про кохання під назвою "Мало". Також до перегляду доступний ніжний кліп, в якому, на диво, Білик зіграла не головну роль.

Ірина Білик, кадр із кліпу
Ірина Білик, кадр із кліпу

Поки романтична пара воркує один з одним, співачка в цей час грає на розкішному роялі. Також вона наголосила, що не втомиться співати про те, як сильно любить життя.

"Моя життєва стежина незмінна. Я йду нею вже багато років! І моє серце ніколи не втомиться розповідати вам про мою любов до життя", - написала Ірина Білик.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях шанувальники почали вітати знаменитість із прем'єрою та гідно оцінили, як глибоко вона передала сенс слів. Загалом, нова пісня Білик відгукнулася у серцях багатьох.

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик розцілувала сосиску Діми Коляденко та підігріла чутки про возз'єднання: "Це доля"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Білик ледь не засліпила красою всю Іспанію поряд з Валевською: "Як же радісно"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Білик у Празі похвалилася обручкою разом із Дімою Коляденко: "Старе кохання не іржавіє"