Популярний гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко показав реакцію кожного українця на ситуацію, коли за графіком мають вимкнути світло, але не робить це. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко допомагає українцям з усмішкою дивитися на життя, навіть у такий непростий час, як зараз. Він регулярно знімає коротенькі ролики з максимальною концентрацією позитиву, в яких висміює найактуальніші теми.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

На цей раз гуморист показав реалії життя українців в умовах відключення світла. Саме в цьому випадку він продемонстрував реакцію, напевно, кожної людини, коли за графіком світло мали відключити, але вона не пропадає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Шанувальники посміялися з нової роботи гумориста та залишили лише позитивні відгуки.

"Ахахах, це точно! Якщо за графіком не вимкнули, вже не знаєш, що робити", "У мене теж починається "збій програми", коли вчасно не вимикають світло) Починає здаватися, що це якась підстава", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко та блогерка Даша Кубик влаштували "дуель" за павербанк: "Прелюдія".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив зустріччю Байдена та Зеленського за зачиненими дверима: "Армію перепишу".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не маємо, це життя".