Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська порадувала шанувальників черговим веселим роликом, у якому видала трохи сумної "філософії". Відео зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Всі шанувальники Олі Цибульської чули не лише про її творчість, а й почуття гумору. Співачка активно веде свою сторінку в соцмережі, де показує, що відбувається в її житті, а також частенько знімає забавні секундні ролики з гострими жартами.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, цього разу Оля Цибульська вийшла на балкон, де не лише зняла нове відео, а й прочитала коротеньку "лекцію" з філософії для сусідів.

"Життя зараз як зебра. Смуга світла, смуга без світла... знову бл* без світла", - пожартувала виконавиця.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники посміялися та погодилися з коханою артисткою.

"Хотіла написати що є, але саме вимкнули...", "Це точно", "Світло подекуди де інде є", - написали в коментарях під публікацією зірки.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розплакалася через українців, які святкуватимуть Новий рік під обстрілами: "Бл*дська війна".

Також наш портал інформував, Тоня Матвієнко сумує за Арсеном, поскаржилася, що за кордоном дочка не може здійснити свої мрії: "Швидше повернутися додому".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" після пухнастих заячих вушок приміряла на себе гостренькі ріжки: "Милий демон".