Олександр Пономарьов постав у образі "пасічника". Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Олександр Пономарьов має чимало шанувальників. Тому він із задоволенням радує їх новими фотографіями чи цікавими моментами із життя у своєму Instagram.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома, фото: Instagram
Олександр Пономарьов та Михайло Хома, фото: Instagram

На Різдво 2022 року український співак відвідав теплу країну, звідки ділився різноманітними фотографіями. Одного чудового дня, коли всі ми навіть не підозрювали про майбутнє повномашстабне військове вторгнення Росії, Олександр Пономарьов опублікував фотографію з широкого капелюха.

"Христос Народився! Нарешті знайшов собі капелюх 😅 (62-63 розмір) у магазині на мене дивилися як на прибульця 😂 як Вам?", - повідомив український співак.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати фотографію з українським співаком. Більшість із них оцінила стиль Пономарьова.

"Головне, щоб Вам було зручно. Але в ньому, як пасічник 😂"; "Круто 😉👍пан прибулець"; "Дід Панас😂 казочку ще б) Яскраво!"; "Вуйко з полонини"; "Супер! 🔥Для гарного чоловіка навіть лисина підходить", - повідомляють вони

Нагадаємо, що Олександра Пономарьова "засікли" біля метро під час обіду: "Не соромиться, хаває собі шаурму".

Раніше ми повідомляли, що Дзідзьо з Пономарьовим оточили турботою тих, хто найбільше її потребує: "Заїхали до хлопців".

Також стало відомо, що DZIDZIO та Олександр Пономарьов "розірвали" Чехію та підняли величезний український прапор: "Слава Україні!".