Нещодавно відбулася довгоочікувана прем'єра серіалу, який був створений за комп'ютерною грою "The Last of Us".

Він виходить на телеканалі HBO. У головних ролях Педро Паскаль (Джоел) та Белла Рамзі (Еллі). Наразі стало відомо, що їм було дано завдання - створити "власних" персонажів. Як виявилося, вони навіть не проходили популярної гри перед зйомками, тому практично не розуміли, з чим мають справу. За це користувачі навіть обрушили на них шквал критики.

The Last of Us: скрін з відео
The Last of Us: скрін з відео

Шоураннер Крейг Мазін заявив, що йому прикро було дізнатися, що люди почали сумніватися як проект. Однак перші дві серії показали, що переживати нема за що. І більше того - Паскалю та Рамзі спеціально сказали не проходити TLOU, щоб побачити, як вони інтерпретують образи персонажів, отримавши творчий простір без огляду на першоджерело.

"Я не тренував її, щоб вона повторювала манери Еллі. Я не тренував її, щоб вона повторювала ритми Еллі. Я не вчив її робити нічого, крім як усередині сцен, я давав їй знати, які наміри були у діалозі та в тексті", - зазначив Крейг Мазін.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

The Last of Us Part 1: скрін
The Last of Us Part 1: скрін

Це особливо важливо, бо шоуранери знають цих персонажів із самого нуля, з процесу їх створення. А це – нові версії. Третя серія вийде 30 грудня 2023 року.

Нагадаємо, рай для кіноманів: новинки та найочікуваніші прем'єри на січень 2023 року

Як повідомляв "Знай.uа", після критики Белли Рамзі, в ролі Еллі в "The Last of Us", думка глядачів різко змінилася: "Сцена у фойє була ідеальною"

Знай.ua писав, Беллу Рамзі, що зіграла роль Еллі в "The Last of Us", розгромили глядачі: "Був би відмінний серіал"