Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко та Даша Кубік показали, як у Кремлі вигадують "тактики" для атак на Україну. Ролик комік опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Влад Шевченко справжній геній, який знаходить спосіб змусити українців сміятися навіть у такі лихоліття, як зараз. Він радує кумедними роликами на найактуальніші в нинішньому суспільстві теми.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Цього разу Влад Шевченко та Даша Кубік пофантазували, як путінські генерали вигадують "тактики" ведення війни проти України. Оскільки варіанти залишити всіх без світла провалилися, то там вирішили позбавити українців повітря, стріляючи по деревах та воді, знищуючи хмари та баклажки.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українців дуже порадувала пародія, втім багато хто припустив, що саме так російські загарбники і мислять.

"Наступний крок запустити ракету на сонці", "Це відео найбільш точно описує освіченість російського народу", "Схоже на правду", - посміялися користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко та блогерка Даша Кубик влаштували "дуель" за павербанк: "Прелюдія".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив зустріччю Байдена та Зеленського за зачиненими дверима: "Армію перепишу".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав кожного українця, коли не вимкнули світло за графіком: "Збій програми".