Дуже відома українська співачка, волонтер та щаслива мама трьох діток Катерина Бужинська, яку у ці новорічні свята слухали мільйони людей, продовжує радувати своїх відданих шанувальників яскравими кадрами із зіркового життя.

Після довгої паузи зірка повернулася до соціальних мереж і зрозуміла, що її фанати просто люблять бачити свіжі фотографії. Катя виконала бажання фанатів – на сторінці у Instagram майже щодня з'являється новий знімок.

Цього разу Катя Бужинська з'явилася у білій цікавій сукні, чим закрутила голову далеко не одному чоловікові. Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинської у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Артистка дуже активна не лише на сцені, а й у соціальних мережах, чарівна блондинка частенько тішить людей свіжими кадрами з життя, тільки в Instagram у Каті понад 120 тисяч підписників. Тут на всю аудиторію Катя показала свіже фото, де вона позує у білому платті з дуже екстремальним переднім декольте.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Видно, що Катерина вже нудьгує за такими "гарячими" знімками, ну нічого, через місяць уже весна і в дівчат багато часу робитиме чудові кадри на тлі молодої зелені. А поки ми почекаємо нових кадрів із цього сета, і тоді дізнаємося, чи це було натяком на весільну сукню чи ні.

Нагадаємо, наполегливе "ведмежа" підкорило Катю Бужинську заради солодкого поцілунку: справжня пристрасть.

Раніше повідомлялося, що Катя Бужинська поселила між вухами гніздо з черепашок, морські жителі нічого не помітили.

Також, "Вірю і молюся...": Катя Бужинська тихо сховалася під ялинкою, ось це "подарунок".