Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич вирішила "струсити" українців і нагадати, що незабаром уже буде рік з того часу, як росія розв'язала кровопролитну війну проти нашої держави. Водночас співачка підбадьорила сильними словами, що світло завжди перемагає пітьму. Цей закон завжди працює і в казках, і в реальному житті.

Анна Буткевич, фото: Instagram
Анна Буткевич, фото: Instagram

Також зірка зазначила, що за час вторгнення українці сповна усвідомили свою внутрішню силу, хоча до цього багато хто навіть не підозрював про її існування.

"11 місяців повномасштабної війни.😔 Світло завжди сильніше за темряву, а сміливість сильніша за страх. Кожен день для нас зараз випробування, але ми ніколи не знали наскільки ми сильні. Тепер знаємо! 💙💛" - написала вона.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Публікацію Анна Буткевич доповнила чарівними знімками, де вона постала в ролі діви, одягненої в блискучі паєтки.

Раніше ми писали про те, що Анна Буткевич усамітнилася у ванній з настирливим героєм: "За кожною сильною жінкою..."

Як повідомляв Знай.ua, "Дайте...": чарівна Анна Буткевич випустила на волю дику кису, чоловіки оцінять

Також портал Знай.ua писав, що Анна Буткевич заплуталася в туалетному папері - і сміх, і треба терміново: "Для схуднення..."