Актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина продовжує викладати фотографії та відео у соціальній мережі Instagram, розповідаючи про своє життя.

Зараз вона поговорила на тему цікавої теорії, що "немає двох"... вона постаралася відповісти на запитання, може вона справді існує на тлі різних новин про зіркові пари.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

"Я є. Все інше, що я бачу – ілюзія, яка зникає, коли я заплющую очі, яка змінюється, коли я сплю. Чи можу я зрозуміти уві сні, що це сон? – ні, а значить сон така сама ілюзія, як і реальність", - пише Ксенія Мішина в публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вона зазначила, що люди довкола саме ті, які потрібні їй прямо зараз. Те саме стосується ситуацій. Завтрашній день у нашому житті існує лише на календарі. Все відбувається тут і зараз, у моменті. А люди продовжують народжуватись і вмирати... Ксенія додала, що невідомо, чи дійсні люди.

На знімку вона постала, лежачи на ліжку у сукні чи нічнушці. Хтось із користувачів навіть припустив, що Мішина дуже схожа на покійну російську зірку.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Спочатку не зрозуміла, чому тут фото Жанни Фріске?!", "А я вважаю, що так краще виправдовувати свої помилки та "заглушати" своє сумління", - пишуть користувачі в коментарях.

Ксенія Мишина, скріншот: Instagram
Ксенія Мишина, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Ксенія Мішина в коротенькій сукні показала, чого втратив Еллерт: "Чоловіки повинні благати про шанс"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина побувала в "Криму" і показала, з ким прокидається з ранку: "Не заміжня?"

Знай.ua писав, екс"Холостячка" Ксенія Мішина вразила тонкою талією і розповіла про нові можливості: "Так давно хотіли"