Красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані вразила українців природною красою в ефектному вбранні та новому образі. Вона одягла перуку з рожевими завитушками та ріжками, чим спантеличила шанувальників.

Зірка "Жіночого кварталу" та сольна співачка Еліна Мбані на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розповіла про те, що набула через війну, яка майже рік триває в Україні.

Еліна Мбані. Фото: скрін youtube
Еліна Мбані. Фото: скрін youtube

Через місяць - рік. Рік як ми стаємо з кожним днем більш стійкими, незламними. Рік як десь на сході гинуть наші рідні незнайомці. Рік як ми пристосовуємось до абсолютно іншого життя. І я не можу сказати що воно гірше. Тому що наші захисники роблять все, щоб ми дякували за кожну мить. Але воно інше. =- написала Еліна Мбані.

Вона розповіла, що намагається не кричати від страху, коли бачить сни про війну, а також, про те, що вчиться зберігати кошти, щоб витратити їх на донати ЗСУ. Еліна зазначила, що тепер легше виділяти головне та вміти жити за графіком.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

І через місяць рік як у потоці новин вчишся не реагувати, не плакати, не сприймати. Тому що потрібно прокидатися, працювати, донатити. І тільки ніч знає, що я досі не навчилася стримувати той крик. І тільки сни знають скільки болі приховує моя посмішка вдень - зізналася дівчина.

У коментарях підтримали зірку, та зазначили, що її слова дуже влучно описують душевний стан багатьох.

"Як влучно і гарно сказано! Посміхайся завжди тобі це так личить!!!!", "Вау, красуня!", "Немов з фільму", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" вразила ефектним виглядом у стильному вбранні: "Палка шоколадка".

Як повідомляв "Знай.ua" екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" в білому змусила хвилюватися українців - шуба на голі ноги.

Також "Знай.ua" інформував зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані "вигуляла" топ з глибоким декольте: "Я дивилася в небо".