Багато жінок стикалися або досі переглядають турецький серіал "Величне століття".

Там розповідається історія Османської імперії за часів правління султана Сулеймана, коли цінувалися представниці прекрасної статі - з визначними, так би мовити, формами...

"Величне століття", скріншот: Youtube
"Величне століття", скріншот: Youtube

Худих вважали болючими, тому вони не мали жодних шансів у розташуванні султана. Але всім тим, хто все ж таки опинився в гаремі, потрібно було обов'язково підтримувати апетитні форми. Однак зробити це було не так легко, як здається.

Дівчатам доводилося їсти по сім разів на день, але через це вони не одужували до неймовірних розмірів. Бо раціон був суворо продуманий... снідати треба було по три рази за ранок, організм розбудити міцною кавою, а потім дотримуватись інтервалу о 2 годині перед кожним прийомом їжі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Порція становила близько 250 грамм їжі - один прийом їжі міг включати і яйця, і листкові пиріжки з начинкою. Дуже рідко доводилося без курячого м'яса або без тушкованої телятини, з цибулею та морквою. Особливо важливе місце займали каші з гороху, сочевиці та овочеві закуски.

"Величне століття", скріншот: Youtube
"Величне століття", скріншот: Youtube

Головною місією наложниць було насолоджувати око султана Сулеймана, радувати його своїми формами, тому відмовлятися від таких прийомів їжі не можна було.

Нагадаємо, побилася з Хюррем і збудувала мавзолей: як склалася доля реальної Махідевран, яка втратила Сулеймана

Як повідомляв "Знай.uа", Хюррем з "Величне століття" Мерьєм Узерлі зворушила себе, поки немає Султана Сулеймана: "Це реальний"

Знай.ua писав, красуня султана Сулеймана Фірузе змінилася до невпізнанності: що стало з Джансу Дере після "Чудового століття"