Сніжана Бабкіна показала екстремальне зимове захоплення свого чоловіка Сергія Бабкіна. За її словами, це і є секрет молодості. Відповідними роликами вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сніжана та Сергій Бабкіни дуже відкриті у спілкуванні з шанувальниками та періодично показують, що відбувається у їхньому особистому та творчому житті. Зоряна пара часто розповідає про захоплення, наприклад Сніжана любить займатися йогою, а Сергій практикує і дуже екстремальні хобі.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

Так, Сніжана Бабкіна показала, як її чоловік у розпал зими в одних плавках заліз у водойму і почав пірнати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Після екстремальної процедури він переділ плавки і надів гетри, щоб трохи зігріти ноги. У такому вигляді він вирішив посидіти на лавці. При цьому довкола видно сніг, що свідчить про те, що температура на вулиці явно не "плюсова".

Дружина Сергія Бабкіна зазначила, що це і є секрет молодості і акцентувала увагу на шкірі чоловіка, що почервоніла від холоду.

"Ось у чому секрет вашої юності та молодості, Сергію. Подивіться колір шкіри — червоний", - сказала Сніжана Бабкіна, знімаючи чоловіка після процедури.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Сергія Бабкіна Сніжана торкнулася снігової краси "пальчиками": "Неймовірно..."

Також наш портал інформував, секрет Каті Осадчої порадував не лише Юру Горбунова, а й Бабкіна: "Зайві кілограми не загрожують".

Крім того, ми писали, Сніжана Бабкіна засвітила пружні груди під тоненькою маєчкою, аж щічки зарум'янилися, Бабкін приревнував: "Моя і точка".