Дуже відома на телебаченні та в соціальних мережах українська танцівниця, хореограф, а також легендарний тренер шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар, яка днями розповіла, як вилікувати стрес їжею та сном, продовжує дивувати численних шанувальників цікавими порадами.

На цей раз Катерина вирішила розповісти, як вона змогла подолати у своєму житті страхи. Справа в тому, що є кілька спеціальних технік, які можуть допомогти налагодити ваші справи, і зірка точно знає, що потрібно зробити в першу чергу.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Катерині Кухар у мережі Instagram.

Stories Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Stories Катерини Кухар, скріншот: Instagram

"Важливо, я даю собі можливість усвідомити: подолати страх - це можливості розширити свідомість, прокачати свої навички, досвід і більше не закриватися від можливостей. Це як у дитинстві, можна боятися сісти на велосипед, а можна розігнатися і насолодитися своєю швидкістю та сміливістю", - зізналася Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також, за словами Катерини, необхідно в житті пізнавати себе та свій організм, як він комунікує зі світом, маючи базові налаштування.

Stories Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Stories Катерини Кухар, скріншот: Instagram

"Дуже класно допомагає розуміння, як працюють процеси розуміння. Не бійтеся дивитися в очі страху, коли ви його підкоряєте, він стає ласкавішим", - впевнена Катя.

Нагадаємо, Катерина Кухар хотіла сховатися і навіть не поділилася тортом із донькою: "Натягли корону".

Раніше повідомлялося, легендарна суддя "Танців із зірками" Катерина Кухар розповіла свій секрет: "Наче камінь із душі".

Також, суддя "Танців із зірками" Катерина Кухар скель смиренно ручки і заговорила про темні часи: "Віримо".