Прима-балерина та заслужена артистка України Катерина Кухар якось розповідала, що дуже любить книжкові трилери та детективи, однак у її бібліотеці також є місце класиці.

Наразі видно, що у неї спостерігаються проблеми з моральним станом. 18 січня вона святкувала День Народження і лише зараз змогла виставити публікацію, пов'язану із цим святом.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

– Коли у мене стрес, я завжди їм.
– Ти їж постійно…
– У мене постійно стрес!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Такий діалог Катерина Кухар прикріпила до відео, де поруч із дочкою задуває свічки на торті і потім їсть – сама, не поділившись із дитиною.

"Був такий настрій... що хотілося сховатися. Але діти все одно влаштували свято і натягнули корону...", - пише балерина в публікації.

Такий настрій зараз багато українців, адже дуже важко святкувати, коли в інших людей просто відібрали цю можливість.

Катя Кухар, фото: Instagram
Катя Кухар, фото: Instagram

"І не соромно. Звичайно, це жарт. Іноді мамі можна віддати все... навіть коли ти і дитина", "Ви чудова і прекрасна в будь-якій ситуації", "Нехай доля буде щедрою на приємні позитивні подарунки!", - пишуть користувачі у коментарях.

Напомним, легендарная судья "Танців з зірками" Екатерина Кухар рассказала свой секрет: "Словно камень из души"

Як повідомляв "Знай.uа", суддя "Танців із зірками" Катерина Кухар скель смиренно ручки і заговорила про темні часи: "Віримо"

Знай.uа писав, Катерина Кухар з "Танців з зірками" допоможе вилікувати стрес їжею та сном: "Це неможливо..."