Катерина Репяхова поділилася рецептом своєї матері. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова має велику аудиторію у соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано сто п'ятдесят сім тисяч людей, які активно коментують та лайкають її пости. Дівчина намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

Якось дівчина показала салат, який приготувала її мама за десять хвилин. Тим, хто почав розпитувати рецепт цієї страви, вона надала рецепт, який випросила по whatsapp.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Цей салат з грушею, курячою печінкою готується дуже швидко. Пікантності додає оригінальний соус із гірчицею, соком лимона, медом.

Нагадаємо, що Віктор Павлик показав улюблену забаву сина, зовсім не іграшки: "Не для людей зі слабкими нервами".

Раніше ми повідомляли, що Катя Репяхова поностальгувала за активним Віктором Павликом та їхніми "пригодами": "Ніколи не соромилися".

Також стало відомо, що Віктор Павлик у спортивках ледь упіймав "дерев'яну" Катю на паркеті, синок здивований: "Захотів коментарів штанів".