Відомий блогер та ведучий на "Радіо Люкс" Слава Дьомін розповів про свій рік війни. Він відповів на запитання колеги.

У інтерв'ю, яке дав Слава Дьомін та розмістив його на сторінках своїх соціальних мереж, зокрема Instagram, блогер відповів на запитання, який день він ніколи не забуде за минулий рік, та що усвідомив у цій війні.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Слава розповів, що він був з сином, коли над їхнім будинком летіли ракети. Цей звук, він змусив забути про все, і лише думати про те, як зберегти життя своїй дитині. Він зазначив, що не міг ні про що думати. Йому було байдуже на себе.

За цей рік я зрозумів, що найголовніше - це життя дитини! А ще відсіяв кілька людей зі свого життя. І добре - зазначив Слава.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На думку ведучого, найголовніша річ, яку він усвідомив, це життя, бо все можна відбудувати, гроші заробити, а життя одне, і це найважливіша річ.

Також Слава розповів, що родичі колишньої дружини відсіялись, і тепер не потрібно з ними спілкуватися. Раніше вони розповідали, як люблять онука, але після того, як летіли ракети над головами, а вони казали, що "зеленський наркоман", більше нема потреба з ними спілкуватися. Родичі колишньої дружини Слави Дьоміна живуть в Криму.

Нагадаємо, ми писали, що Слава Дьомін розповів про близькість з мамою "Холостяка" Алекса Топольського: "Більше 35 років..."

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Дьомін згадав, як зробив із Дашею Астаф'євою те, про що мріє кожен чоловік: "Це сталося".

Також "Знай.ua" інформував, що Слава Дьомін розповів, як створити затишок, та запевнив: "Світло не згасити".