Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін згадав, як модель та телеведуча Даша Астаф'єва дозволила йому зробити те, про що, мабуть, мріє кожен чоловік. Відповідний ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Дьомін любить спілкуватися зі своїми шанувальниками і часом не лише ділиться фото чи відео, а й проводить своєрідні інтерактиви. На цей раз він вирішив пограти в "Правда чи брехня". Суть гри вгадати, чи справді у житті ведучого був той чи інший випадок, про який він написав.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Так, одним із інцидентів Слава Дьомін зазначив, що перевіряв рукою чи справжні груди у Даші Астаф'євої. Недовго тримаючи інтригу для фанатів, він надав відеодоказ, що зробив з моделлю те, про що мріє багато чоловіків.

Слава Дьомін. Фото: скрін instagram stories
Слава Дьомін. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це сталося на зйомках шоу Слава+ під час питання про натуральність грудей. Даша запропонувала самому переконатися і я не став відмовлятися Слава Дьомін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін обзавівся пишною шевелюрою і склав конкуренцію Олегу Виннику: "Вовчиці всі ваші".

Також наш портал інформував, Андрій Хливнюк з "Бумбокс" похвалився несподіваними результатами колаборації з легендарними Pink Floyd: "Збожеволіти можна".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін з "5nice" похвалився придбанням, без якого не представляє новорічне свято та загадав бажання: "Протягом цієї зими".