З Росії продовжують втікати медійні особи, адже бояться стати наступною жертвою злочинного режиму диктатора путіна. Цього разу нове громадянство вирішив здобути репер Джиган українського походження.

У мережі з'явилася фотографія артиста, який сидів у МВС ізраїльського міста Хайфа. Нещодавно він виїхав з Росії, і тепер вирішив подати документи на отримання громадянства Ізраїлю. Був він там у компанії своєї дружини Оксани Самойлової.

Джиган, фото: Mash
Джиган, фото: Mash

"Артист перебував на консульській перевірці для набуття громадянства Ізраїлю", - йдеться у повідомленні одного з російських видань.

Крім того, стверджується, що викликали його в консульство вже вдруге, оскільки він спочатку не зміг довести, що має єврейське походження, а це одна з ключових умов для отримання.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Примітно, що хоч Джиган і сам втік із Росії після початку мобілізації, раніше він висміював на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram усіх тих, хто втік від путінського режиму. Дуже зручно виходить.

Джиган, фото: Instagram
Джиган, фото: Instagram

Джиган, фото: Instagram
Джиган, фото: Instagram

Користувачі теж не дурні, і в коментарях йому вже встигли висловити все, що про нього думають.

"Іди на х*й син собаки, сам по закордонах як прост*ка стрибаєш, ще кажеш щось. Шуруй добровольцем, зроби всім приклад";

"Лисий, ти давай не коси від мобілізації, давай вали вже на фронт! Буде мужиком хоч раз у житті";

"Якщо ти так зневажаєш ухилістів і такий патріот, що не йдеш добровольцем? Давай шуруй на барикади".

Коментарі під постом Джигана, фото: скріншот
Коментарі під постом Джигана, фото: скріншот

Нагадаємо, що учасниця "Холостяка" Яна Соломко одноголосно стала ганьбою України – обрала росію.

Раніше повідомлялося, що Анатолій "заплював" Тодоренка після її тріумфу в Москві, і запропонував "виключити" з української нації .

Також, "Брат" за зрадою Регіни Тодоренко Джиган "імпортозамістив" Мальдіви вдома