Співачка Юла та Анатолій Анатоліч у далекому минулому зустрілися у Майамі з Владом та Лілією Ямою. Відповідна публікація з'явилася на офіційній сторінці соціальної мережі.

Дружина популярного українського телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, яка також відома як співачка ЮЛА радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Має величезну армію фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сториз.

Анатолій Анатоліч і Юла. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч і Юла. Фото: скрін youtube

Минулої зими жінка опублікувала спільну фотографію зі своїм чоловіком, а також подружньою парою з Владом та Лілією Ямою. Юлія Бойко наголосила, що сім'ї зустрічаються не вперше і вважає це чудовою традицією.

"Майамі без Ліліани та Влада неможливо 😃 Щороку у нас є чудова традиція - зустрічатися в Майамі. Цей рік не виняток. Скажу більше: Майамі без Ям не Майамі 😁 У нас є вже спільні улюблені місця. Наприклад , вже другий рік ми разом неодмінно обідаємо в одній піцерії у Вінвуді.Улюблене місце Ліліани, а тепер і наше.Нас познайомив і поріднив це прекрасне і близьке за духом місто. і що обговорити сонячного, теплого та неповторного ❤️", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Влад Яма з "либою" до вух знову показав, як розважається в Лос-Анжелесі, хайпонувши з українським прапором: "Чому Дьоміна заблокували".

Раніше ми повідомляли, що "Анатолію, ви тупий": Анатоліч зганьбився переглядом Дудя на 11 місяці війни.