Відомого російського артиста було госпіталізовано раптово з підозрою на інфаркт. Наразі перебуває під постійним наглядом лікарів.

Про це наголошують місцеві Telegram-канали.

За попередньою інформацією, у 63-річного артиста підозра на інфаркт і його було екстрено госпіталізовано до московського кардіоцентру. Нині ж Ігор Ніколаєв перебуває у блоці інтенсивної терапії під постійним наглядом лікарів.

Ігор Ніколаєв, скріншот: YouTube
Ігор Ніколаєв, скріншот: YouTube

Подальша його доля поки що невідома.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Примітно, що лише кілька тижнів тому він відзначив свій День народження, і вже тоді натякав на свої проблеми зі здоров'ям. Артист зізнався, що з кожним роком йому все важче поводитися у формі, і тому відмовився від масового святкування урочистості.

"Зараз чоловік у цьому віці вважається ще молодим, не те що в XIX або навіть у XX столітті. І так роки беруть своє, то навіщо ще додавати непотрібних "фарб" особі та фігурі алкоголем?" – каже Ігор Ніколаєв.

Ігор Ніколаєв Instagram
Ігор Ніколаєв Instagram

Мабуть, уже тоді він відчував проблеми, але не зміг зізнатися шанувальникам.

До речі, щодо війни в Україні, то артист прийняв рішення відмовчатися, хоча нещодавно і постраждав від виступу разом з Христиною Орбакайте. Вони вийшли на сцену у вбранні синього та жовтого кольору, і патріоти побачили у цьому підтримку Україні.

Ігор Ніколаєв, скріншот: YouTube
Ігор Ніколаєв, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Орбакайте та Миколаїв стали ізгоями на росії через свої вбрання .

Раніше повідомлялося, що колишнього Королева Ігоря Ніколаєва змусили зголити вуса після призову до армії: артиста просто не впізнати

Також колишнього Пугачової Філіпа Кіркорова обкакали прямо на пропагандистському каналі