Відомий співак, власник найпишніших вусів та Народний артист України Павло Зібров помірявся своєю "гідністю" з популярним блогером та пранкером Антоном Мурафою. Фото співак опублікував у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Павло Зібров постійно вражає шанувальників неймовірною життєвою енергією, що ллється з нього не лише на сцені, а й у звичайному житті. Він активно веде свою сторінку в соцмережі і частенько радує новими кадрами з виступів, моментами з особистого життя або якимись влучними жартами.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Павло Зібров зустрівся з відомим українським блогером та пранкером Антоном Мурафою та не зміг утриматися від пам'ятного фото. У кадрі Народний артист і блогер стоять пліч-о-пліч, схрестивши руки.

"Вусані", - йдеться у підписі до знімку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Павло Зібров. Фото: скрін instagram stories
Павло Зібров. Фото: скрін instagram stories

Примітно, що в образах блогера та Павла Зіброва є одна загальна деталь — вуса, які, як відомо, вважаються однією з чоловічих достоїнств. Ймовірно, вони вирішили "помірятись" у кого вони ефектніші та пишніші.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Павло Зібров переключився на Анну Трінчер і викликав агресію у своєї доньки: "Тату, ти теж міг би..."

Також наш портал інформував, Слава Дьомін зізнався, який день за минулий рік ніколи не забуде, і чому навчила його війна: "Найголовніше – це життя".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Яма з "либою" до вух знову показав, як розважається в Лос-Анжелесі, хайпонувши з українським прапором: "Чому Дьоміна заблокували".