Нещодавно Олексій Суханов взяв інтерв'ю у дочки Андрія Кузьменка (Скрябіна), напередодні восьмої річниці його смерті.

Тоді Марія-Барбара показала йому улюблене кафе, куди її в дитинстві водив батько, а також розповіла, що він нізащо не виїхав би з країни, хоча йому пропонували це зробити. 2 лютого 2023 року - та сама річниця. Тому Олексій випустив другу частину інтерв'ю, але тепер поговорив із мамою Скрябіна, яка розповіла про нову версію його загибелі.

Кузьма Скрябін, фото з вільних джерел
Кузьма Скрябін, фото з вільних джерел

— Ви вважаєте, що це не випадковість?

— Ні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

— Що це вбивство?

— Це вбивство, це підстава. Чому я так думаю? Я не можу сказати точно, чи це було 3 тижні після смерті. Люди йшли, йшли... приїжджає жінка у камуфляжі. Вона мені каже, що у нас рота, яка управляє безпілотниками... їхні офіцери вималювали схему, що поки він був на концерті, є магнітний вимикач. Навіщо потрібно, до того його приклеює. І тоді центр керування безпілотниками включає чи вимикає пристрій, який повністю на електроніці. Локалізуючи автомобіль. Вони просто відключили... Ніхто не стежить за машиною, поки вона стояла, поставили присоску і стежили, на якому місті він буде.

Кузьма Скрябін, фото: Instagram
Кузьма Скрябін, фото: Instagram

Звучить дивно, проте немає доказів, ні свідчень того, що цього не може бути.

Нагадаємо, легендарний Кузьма Скрябін знайшов, як порадувати всіх і з того світу: "Жаба має Вову в д*пу"

Як повідомляв "Знай.uа", Аркадій Войтюк з "VIP Тернопіль" зворушив українців, переспівуючи хіт Скрябіна: "Звучить по-іншому, особливо"

Знай.uа писав, Суханов знайшов головних жінок Кузьми Скрябіна: "Завжди було мало часу..."