Дуже відома українська співачка, популярна вже кілька десятиліть серед сотень тисяч поціновувачів музики діва, щаслива мати трьох діток і просто неймовірна красуня Катерина Бужинська, яка нещодавно включила режим "ностальгії" за своїми сценічними вбраннями, продовжує піднімати настрій своїм відданим шанувальникам.

Цього разу Катя Бужинська перевершила саму себе та порадувала всіх крутим вбранням. Зараз це не просто "тотал блек", а справжнісінький костюм для спектаклю. Ніхто не сперечається, Катя справді вміє дивувати.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинській у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Зірка естради не має звички якось підписувати нові фотографії на своїй сторінці, і це лише дає більше фантазії її фанатам вигадати самим, що можна додати. Цього разу Катерина Бужинська позувала навпроти дзеркала у гримерці. Тут красуня в довгій чорній сукні, рукави якої поділяють цікаві елементи у вигляді кісок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також віддані шанувальники, які мають гарну увагу, можуть побачити великі круглі сережки та масивний браслет, який доповнює образ зірки. Також можна побачити ще й металеве яєчко, яке Катя тримає у своїй руці. Повний образ співачки можна навіть порівняти з оперою Петра Чайковського "Пікова дама".

Нагадаємо, знову наречена? Чарівна Катя Бужинська спантеличила білою сміливою сукнею.

Раніше повідомлялося, наполегливе "ведмежа" підкорило Катю Бужинську заради солодкого поцілунку: справжня пристрасть.

Також, Катя Бужинська поселила між вухами гніздо з черепашок, морські жителі нічого не помітили.