Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Лілія якось похвалилася фото однією зі своїх спільних фотосесій із коханим чоловіком.

Лілія Яма досить активна у соцмережах. Тут дружина відомого хореографа часто ділиться новими фото, відеороликами або цікавими подробицями з особистого життя.
Лілія Яма зізналася, що в неї з чоловіком була спільна фотосесія. І, звичайно ж, вона не могла прогаяти шанс і не поділиться спокусливими кадрами.

Влад Яма з Лілією. Фото: 24 канал.
Влад Яма з Лілією. Фото: 24 канал.
Влад Яма з Лілією. Фото: 24 канал.

На опублікованому знімку Влад Яма взяв свою кохану дружину на руки, а вона тим часом закинула одну ніжку на плече і взялася за його шию. Для фотосесії дівчина обрала досить спокусливий образ, вона позувала в коротеньких шортиках та топі.
Влад Яма одягнувся досить просто, але не менш стильно. Знаменитий хореограф позував у чорних штанах та білому джемпері.

"Нарешті 💫🥳 Ділюсь новими фотографіями з фотосесії в улюбленій команді професіоналів. 💫❤️🥰🙏 Дівчатка, обожнюю вас! 😘🤗", - так Лілія Яма підписала фото.

Фото зі сторінки Лілі Ями
Фото зі сторінки Лілії Ями

Влад Яма не втримався і прокоментував фотографію на сторінці своєї дружини: "Можу і однією рукою тримати! І взагалі…" .

Нагадаємо, що Влад Яма з "либою" до вух знову показав, як розважається у Лос-Анжелесі, хайпонувши з українським прапором: "Чому Дьоміна заблокували".

Раніше ми повідомляли, що дружина Анатолія Анатоліча Юла розповіла, як поріднилася з Владом Ямою: "Майамі без них не Майамі".